Профорієнтаційний захід для випускних груп КВПУБіА


21.02.2022 викладачі Інституту матеріалознавства та зварювання імені Є. О. Патона провели профорієнтаційний захід для здобувачів освіти Київське вище професійне училище будівництва і архітектури.
Завдяки майстер-класам, здобувачі освіти випускних груп КВПУБіА познайомились зі спеціальностями Інституту:
132 Матеріалознавство
131 Прикладна механіка
136 Металургія.
Майстер-клас підвищує зацікавленість молоді до широкого спектра затребуваних сьогодні, перспективних професій, сприяють професійній обізнаності молоді, підвищують мотивацію до праці і подальший розвиток професійної орієнтації учнівської молоді, спрямованої на професійне самовизначення, ефективне навчання та працевлаштування.

Більш детальну інформацію про вступ на спеціальність 136 Металургія.

 

Дистанційний режим навчання продовжено по 19 березня 2022 р


На основі аналізу стану епідеміологічної ситуації в Україні, спричиненої поширенням респіраторної хвороби COVID-19, дистанційний режим подовжено по 19 березня 2022.

Наказ

Дні відкритих дверей КПІАбітFest


Ви матимете унікальну можливість дізнатися з досвіду запрошених студентів, викладачів та випускників університету, як можна себе реалізувати під час та після закінчення навчання в різних сферах діяльності, а також задати питання заступнику голови приймальної комісії Валерію Можаровському та долучитися до екскурсійної програми.

Якщо ви хочете відвідати КПІ особисто – реєструйтесь. Захід відбуватиметься з дотримання протиепідемічних вимог, тому кількість місць для очного відвідування обмежена. Усі інші бажаючі долучайтеся до онлайн-трансляції в Youtube та в telegram-чаті КПІ Вступник.

📝 Реєстрація
🕓 Коли: 12.02.2022 о 12:00